Torsdag morgon...full fart mot helgen!

Galet Torsdag morgon redan och de UNDERBARA sommarvädret ser ut att hålla i sig!! Hörde något om värme rekord över storstaden till helgen! 
 
Whoop Whoop! 
 
Sol, helg och värme - låter som om det kan bli en fantastisk helg å som tempot är nu så kommer det gå så fort tills jag sitter på altanen på fredag kväll med ett glas gott i handen och njuter av att ha helg! 
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner!
 
Ja nu går allt i ett rasande tempo. Det är M Y C K E T på jobbet å då menar jag MYCKET...känns som om jag puschar en hel hög med arbets uppgifter framför mig försöker få med allt få allt gjort men saker trillar med alla säkerhet ned bakom stolar å annat. Vi är inne i en händelserik period på jobbet å det är inte bara jag som har mycket utan ALLA jobbar å sliter och har MASSOR på sina bord som ska göras...så det är som texten ovan...positiva tankar skapar positiva vibbar - så även om det är mycket - stay positive - livet blir lite enklare då!
 
Anyway - ja det är mycket MEN det är kul! Ja så nu är det dags att ta sig mot kontoret, köra torsdag och räkna ner lite mot helg...
 
Önskar er en fin dag så syns vi senare igen! 
 
 
 

Pioner, pioner å mer pioner

Åhhhh vad jag älskar att pionsäsongen är här!! JAG plockade upp en stor bukett med dessa vackra blommor till helgen som var å nu så har några gett med sig men några av dem blommar sådär vackert som bara pioner kan göra!! 
 
Åhhhh lovely!!
 
 
 
 
Länkarna nedan är annonslänkar
 
Nu brukar ju fråga så...fotogen lampan HÄR, Vasen med silver ränder HÄR, glas vas HÄR, Ljusstakar på skänken HÄR, skål på bordet HÄR och ljusstake på bordet HÄR
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja här hemma är några av vaserna fulla med pioner medans andra vaser ekar tomma - det får helt klart bli att fylla på till helgen! Blir nog mer pioner då dom är sååååå fina! Älskar dem!! Så vackra å fluffiga i formen medans de ser sådär lätta å fina ut - vackra! Ja vi får väl se vad jag hittar å fyller vaserna med!
 
 
 
 
Hur som helst onsdagkväll och jag har precis kommit hem från stallet med Mikaela, hon hade ridning och jag för mig så var det dags att stå i stallets kiosk - jag langade toast till barn och vuxna och kokade massa kaffe - så allt som allt en bra dag i kiosken även om jag heldre hade fått suttit ute i ridhuset och tittat på Mikaela och alla de andra tjejerna då dom hade markarbete...jaja...en gång per termin så ska man stå i kiosken så idag fick det bli så men nu så är det avklarat denna gång - skönt! 
 
NU blir det iaf soffan å landa lite framför kvällens avsnitt av Greys Anatomy!
LOVELY!
 

Att börja räkna ner till semestern

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Jag har redan börjat räkna ner till semestern...med värmen som varit här så längtar jag efter att få känna sanden mellan tårna, bada i vår fina pool, lata mig bakom solisar å läsa en bok...åhhhh vad jag längtar! 
 
Ja så här hade jag mer än gärna klätt mig å tagit mig mellan huset å beachen - sååå snyggt!
 
 


Kimono / Linne / Shorts / Väska / Sandal / Solglasögon

En rosa sommardröm - sååå gott!!

Måste tipsa er om denna goda rosa sommardröm!! En så smarrig fredagsdrink som vi sippade massor under förra sommaren och som kanske blir en repris redan på fredag...
 
 
 
 
 
 
 Todeloo vänner
 
Ja det är nått med sommaren som gör att man vill sippa drinkar, sitta i solen bakom solisar å bara njuta av värme gott i glaset och härligt sällskap...det kan ju inte bara vara jag som känner så - eller? Har ni samma känsla?? 
 
Anyway - sommaren får iaf mig att att vilja sippa sommardrinkar å bara njuta av värme och solsken å iom vädret vi haft under denna maj månad så har nog denna känsla kommit liiite tidgare än vanligt. Så jag måste bara tipsa er om denna så smarriga sommar drink - en rosa sommardröm! 
 
 
 
 
Självklart så bjuder jag på receptet nedan! 
 
 
 
 

En rosa somardröm

Is

½ Lime

4 cl ljus rom

Fanta Pink Grapefruit Zero

Fyll ett glas med is. Häll på rom och pressa i limen. Fyll upp med Fanta pink grapefruit och garnera med en limeskiva och lite mynta -  drick och njut.

 

M U M S !!!

Vad ger du mamma på morsdag?

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Morsdag närmar sig med stormsteg och självfallet är detta en dag som ska firas! 
 
Fira kan man göra på många sätt, fika i solen, kaffe på sängen eller varför inte med en liten gåva? Nedan har du lite tips på fin-fina saker som jag som mamma skulle bli super glad för! 
 
 

 Klocka / Parfym / Örhängen / Tom Ford / Dior / Chanel / Louis Vuitton, Marc Jacobs / In Vogue / Martiniglas / Coupeglas / Väska / Solglasögon / Lampfot

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!