Yoga time

inlägget innehåller annonslänker
 
Jag är ingen "yogi" utan jag gör yoga då å då å jag måste säga att jag gillar det! Det är ett skönt avbrott i min vanliga träning och ack så viktig för kroppen.
 
Nedan är en bild från när vi i somras var i spanien på semester å jag då passade på att göra några mjukgörande yoga övningar på morgonen vid poolen efter en skön morgon PW - ett perfekt sätt att starta dagen! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Idag blev det ingen yoga vid någon poolkant utan det blev yoga innomhus framför brasan och framför datorn...det finns nämligen MASSOR av Yoga pass på youtube - det är bara att söka - min favvo är dock Yoga with Adriene - såååå bra. Hon har ALLT på sin youtube kanal. Jag har denna gång gett mig i kast hennes "TRUST" serie med 30 pass att göra, ett varje dag i 30 dagar - sååå bra! Nedan är första passet i serien "TRUST" prova vettja!!
 
 
 
 
Det finns även något som heter "30 days of yoga with Adriene" som är en liknande serie med 30 yoga pass att göra i 30 dagar på raken nedan är första avsnittet i den serien. 
 
 
Nu är dock dagens Yoga avklarad och jag sitter i soffan med en stooor kopp te, lite jordgubbar och en härlig ansiktsmask i ansiktet - denna gång DENNA mask - en riktig fukt booster å det behövs efter en vecka i kall krispig luft i fjällen! Hyn är såååå torr!! 
 
Önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen!
 
 
#1 - PIllan

Ja jag gillar också hennes kanal, brukar köra den då och då!

Men att yoga i värmen vid poolkanten måste ändå vara det bästa, va!!

Kram P

Svar: JA det är ju bara sååå underbart!!
AngelicasVärld

#2 - PIllan

Ja jag gillar också hennes kanal, brukar köra den då och då!

Men att yoga i värmen vid poolkanten måste ändå vara det bästa, va!!

Kram P

#3 - AnnaSmyckeform

Jag älskar också Adriene. Nu var det ett tag sedan jag körde men tycker att hon har så skön och avslappnad syn på yoga. Man gör det man kan och ingen fara om man har en dålig dag :)

Svar: Ja men precis - det är lite lättare och inte så mycket press -det gillas!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!