Yellow bag

Jag skrev ju tidigare om min nya snygg-snygga vårkappa...den har fått en kompis - en gul vacker kompis som jag bara tokälskar! Tänk att man kan bli så glad av en ny gul väska...ja å gul - det passar ju så bra nu när vi går mot påsk! 
 
Men vänner gult är inte bara till påsk...det är faktiskt vårens It-färg och syns överallt i de stora modehusen så man får nog säga att jag är lite små modern och hipp som både har väska och kappa i gula nyanser! 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja ni som hänger med på insta stories har ju redan sett denna fining...måste säga att jag ÄLSKAR den! Så härligt med lite färg eller vad säger ni! 
 
Ja denna fining kommer jag fira in våren i...väskan och kappan - så snyggt!! Så där typisk Angelica! 
 
 
 
Ja så där har ni det senaste som fått flytta in här hemma...en snygg-snygg gul väska att fira in våren med. Nu längtar jag bara efter lite härlig vårvärme så att kappan och väskan kan få invigas för idag blir det inte! Kallt som attans är det ute så något varmare behöver jag helt klart bära för att inte frysa. 
 
Tisdag vänner - bara dags att ta tag i denna dag! Full fart as always så nu kör vi hela vägen in i påskhelgen å de där efterlängtade härliga lediga dagarna som kommer! 
 
#1 - Linda

Vad fint.. men jag är inte så mycket för gult på kläder och väskor. Men något gult har jag haft genom åren men inte så mycket. :D

Svar: Men gult är ju fantastiskt fint...speciellt till våren ;-) Så nu får den komma så jag får använda dessa nya finingar!
AngelicasVärld

#2 - Angelica Wåhlin

Gud, vad snyggt! Kommer matcha jättefint i en outfit också :)

Svar: Ja eller hur - så nöjd å glad!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!