Vilken påskafton vi haft!

Efter en så härlig påskafton tänder vi nu massa ljus, myser ner oss i soffan, drar på en bra film, och smaskar massa godis som påskharen lämnat! Vi tänkte se filmen "All inclusive" - har ni sett den?? Har hört att den ska vara riktigt bra!! 
 
 
Så här står det om man läser om den:
"All Inclusive är en komedi om systrarna Ditte och Sigrid som reser till Malta tillsammans med sin mamma, Lise, för att fira hennes 60-års dag. Lise har precis blivit lämnad av döttrarnas far och går igenom en liten livskris. Ditte och Sigrid är som natt och dag och har fullständigt olika syn på vad som är bäst för Lise. Medan den förnuftige Sigrid försöker skapa lugn och ro i den lilla familjen så övertalar Ditte den lokala bartendern att flörta med mamman. Allteftersom semestern går dras de in i ett absurt triangeldrama med svartsjuka, lögner, kärlek och disco."
 
Låter ju som om det kan vra riktigt bra - en film för alla 5 här hemma! Det gillas! 
 
 
 
 
 
Tjingeling väner! 
 
Vilken fantastisk påskafton vi fick! 
 
Solen har skinit som aldrig förr över storstaden och det har varit riktigt varmt ute - såååå härligt! Vi har fortsatt med pysslandet ute idag. Baksidan har fått sig en "duvning" å nu börjar vi bli redo för vår på riktigt...längtar så efter att få ställa ut utemöblerna, plantera blommor, kryddor och plantera i landet - älskar att fixa ute. Ja å därför så passar det ju perfekt att jag fick ett par så snygga trädgårdsfixar-byxor av maken i mitt påskägg!! Kunde nog inte fått något bättre - han kan min make! Vet precis vad jag vill ha och önskar mig helt utan att jag behöver säga något! 
 
Imorgon så ska vi tvätta av altanen å jag ska putsa fönstren då dom är såååå smutsiga efter denna vinter - men nu blir det soffmys och bara vara med familjen. Efter allt fix ute en god påskmiddag så är jag helt slut å magen står i alla hörn...tänk att påskmat kan vara så gott....eller ja det är ju samma mat som vid jul å midsommar!  Men vnner - det är nått speciellt med sill, lax, ägghalvor, köttbullar, prinskorv, potatis och smarrig paj - det hör till högtidsfirande å jag som älskar traditioner älskar ju denna sorts mat! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja så - Godis, soffmys och film med mina finaste...ett toppen avslut på en härlig dag - Hoppas att även ni alla haft en härlig påskafton!! 
 
 
Stora påskkramar till er alla!
 
#1 - MALIN

Vad mysigt ni har haft det! Kram

Svar: Ja vi har haft en super härlig dag!!
AngelicasVärld

#2 - Sannas kitchen stories

Glad påsk! Låter som ni haft en riktigt mysig dag! ☀️🌼

Svar: Ja en så härlig dag!! Glad påsk!
AngelicasVärld

#3 - TIDSTJUVEN

Ser riktigt mysigt ut! Och bra filmtips också. Ska spana in ifall den finns på Netflix. :)

Svar: Ja den var riktig bra :-)
AngelicasVärld

#4 - Evelina

Helt okey film såg den på planet till LA...satt och småskrattade för mig själv =)

Svar: ja den var lite rolig!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!