Vikten av rätt produkter för ansiktet!

inlägget innehåller annonslänkar
 
Jag hade ju riktiga problem med finnar i heeela pannan som yngre, bättre blev det inte pga allt idrottande, svettande och duschande - huden blev så torr och producerade ännu mer talg och då behandlade jag mig med produkter för fet hud då jag trodde att finnarna kom för att huden var fet. Dessa produkter torkade ut huden som då då svarade med att producera mer fett, talg och finnarna växte igen - så en ond spiral!! Ja så höll jag på fram tills dess att jag insåg att jag behövde ta hand min torra hud med produkter för torr hud - tänk så fel det kan bli. När jag väl hittade rätt produkter så började huden sakta men säkert repa sig och blev bättre å bättre å nu vid snart 40 så är den bättre än någonsinn - känns så skönt! 
 
Jag lägger en hel del pengar på produkter och behandlingar för ansiktet...det ska ju hänga med ett par år!!  Jag går regelbundet på ansiktsbehandlingar, gör ansiktsmasker minst en gång i veckan och så använder jag bra produkter för mitt ansikte och så här på vintern med kyla så använder jag produkter för torr hud vilket fungerar super för mig å nedan är de produkter som jag använder morgon och kväll för tillfället - brukar inte behöva samma ansiktscreme som är för torr hud fram mot sommaren då byts den ut mot en ansiktscreme som passar hudtypen då.
 
 
 
 
 Just nu så använder jag Cliniques produkter för ansiktet å jag måste säga att jag älskar dem, en så härlig tre stegs serie som fungerar perfekt för min lite små torra hud. Så steg 1 är tvätt å då använder jag Clinique Liquid Facial soap MildDen rengör huden och mjukgör döda hudceller och förbereder huden för steg 2
 
 
Steg 2 är Clinique Clarifying Lotion - Den milda, exfolierande lotionen, som är utvecklad av Cliniques hudläkare, tar skonsamt bort döda hudceller och ger en mjukare och mer strålande hud. Förbereder huden så att den lättar tar emot fukt. Jag märker verkligen skillnad av denna produkt - älskar den!! 
 
 
 
Steg 3 är Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ En fuktgivande lotion som stärker hudens skyddande barriär så att fukten stannar där den ska. Ju mer fukt huden innehåller, desto mjukare och spänstigare känns den.
 
 
Ja å så använder Clinique All about Eyes Rich - en super ögon crem som appliceras efter 3 stegs systemet - Den är krämig och rik på fukt, perfekt till ögonområdet. Den rika formulan vårdar huden och minimerar svullnader och mörka ringar.
 
 
 
JA där har ni mina favvosar för fejset just nu...hoppas ni gillar dem! Nu är det onsdag morgon och dags att styra mot kontoret så vänner - vi syns ikväll igen! 
#1 - Sabelhagens%2520olivlund%2520-%2520Maria%2520

Tack för tips! Jag använde alltid Clinique förr, men gick över till annat märke. Kanske ska jag byta tillbaka, de var ju jättebra.
Jag har blandhy, lite torrt här och fetare där:).
Ha en fin dag
Kram Maria

Svar: Men så kul att du gillar dem!!
AngelicasVärld

#2 - Alice Lindström

Tack för tipsen!

Svar: Kul att du gillade dem!
AngelicasVärld

#3 - Netti Starby

Dessa produkter är så himla bra och kul att du tipsar! :-D Kramis

Svar: JA visst är dom! Älskar dem!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!