Våra kvällar här i stugan

Vi har verkligen aktiva dagar här i fjällen....det är uppgång vid 7 på mornarna och sen äts det god frukost med havregrynsgröt, ägg, smörgåsar, goda pålägg och kaffe - allt för att vi ska orka vara i backen så mycket som möjligt! Vid 9 är vi sen i liften redo att åka dagens första åk! 
 
Kvällarna ser dock lite annorlunda ut - vi äter middag tidigt och sen så blir det altl som oftast ingen tv utan vi spelar kort eller yatsy - det är så roligt! 
 
 
 
Favorit kortspelet är Plump - det kör vi gång efter gång!
 
Ja å när en vinnare är utsedd så är det snart dags för sängen å ner i den kryper vi allt som oftast vid 21-tiden på kvällen - sååå skönt! Älskar att få komma i säng i tid, sova 8-10 timmar och vakna tidigt utvilad! Bästa känslan!! 
 
Nu är det dock morgon och den där härliga frukosten är i magen så nu ska vi ut i backen! Ser ut som vi får en strålande dag även idag! ÄLSKART!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!