Välkommen påskveckan

 

Hej måndag och hej finaste ni! 

Ja så var påskveckan här! Tre fulla arbetsdagar (mån-ons) lite kortare arbetsdag på torsdag och sen några dagar med ledigt tillsammans med familjen - känns härligt! Dock är det inte lika härligt att vakna upp till full vinter igen...tänk att vi igår hade vårvärme, satt ute, skottade bort det sista lilla av snön som låg på altanen och började prata om hur vi ska ha det med möbler, blommor etc utomhus i vår/sommar - ja å så vaknar man upp till VINTER idag igen...pust! Kom igen nu våren - kämpa, orka!! 

 

Men vänner måndag och påskveckan är igång - Jag har en GALET fullbokad vecka, eller iaf fullbokade arbetsdagar framför mig...jag har en stor kravställning som ska leveras på onsdag innan jag går hem så det är bara att se till att allt är väldokumenterat och på plats fram tills dess! Vi har jobbat stenhårt med detta den senaste tiden och vi är i bra fas MEN när kraven ska in vill man veta att man har allt på plats och allt under kontroll! 

 

Ja men då kör vi måndag då...så det är väl bara att bege sig ut, skotta fram bilen å åka mot kontoret!

 

#1 - Emma -Emmashud.se

åh vart har du köpt den spegeln i bakgrunden? :)

Svar: Spegeln är ett litet DIY - det är en Ikea spegel å några skärp ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!