Tips på dukning till påskmiddagen

Påsken är på ingång och jag tokälskar ju alla dessa högtider där man får piffa lite extra så varför inte lägga lite extra krut på dukningen till påskmiddagen, det är ju så inbjudande att få slå sig ner vid ett vackert dukat bord. 
 
 
 
Tänkte jag skulle tipsa er om lite enkla sätt att piffa till bordet till påskimiddagen, det behöver inte vara så svårt att få till en påskig-touch - nedan har ni tips nr 1 - duka bordet, placera ut lite härligt påskgodis, pynta med ljus och tulpaner...ja å en liten "påskhare" på tallriken - så enkelt och gulligt!
 
Eller vad säger ni?
 
 
 
 
 
Ja å påskharen är så enkel att få till! Koka ägg och låt svalna, måla nos och "morrhår" rulla en tygservett och lägg runt ägget, knyt med ett vackert band så har du på ett kick fått till en påskhare med långa öron. Sött va! 
 
 
 
 
Ja å här nedan har ni precis samma dukning som ovan, samma porslin, samma ljusstakar och samma påskgodis men med en annan liten touch...här använde jag äggskal som jag knackat hål i och stuckit igenom samma tulpaner som jag använt i vasen på bordet. Ja sen så kan du ju om du vill tom skriva namnet på den som ska sitta på platsen på äggskalet - så enkelt men vackert! 
 
 
 
 
 
 
Ja där har ni två enkla tips för att piffa dukningen i påsk - hoppas ni gillar dem! 
 
Tisdagkväll och ytterligare en lång arbetsdag är över och jag tok-längtar till torsdagkväll då påskhelgen är här på riktigt - ska bli så skönt med några lata lediga dagar med de jag älskar mest! 
 
Vänner önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen! 
#1 - Jinx

Men vad fint! :D

Svar: TACK snälla! Små enkla saker som gör så mycket för helheten!
AngelicasVärld

#2 - Joanna-livet med psykisk ohälsa

Så fint

#3 - Joanna-livet med psykisk ohälsa

Så fint

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#4 - Maria at Inredningsvis

Jättefint :) jag planerar dukning och har svårt för hur jag ska placera besticken haha men fick iaf tag på gammelsilver bestick bara det.

Jag önskar dig en riktigt mysig och GLAD PÅSK med mycket gott i påskägget :) LOVE Maria på Inredningsvis

Svar: TACK det samma!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!