Sweet sweet Saturday....I love you!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Ljusstake finns HÄR till pangpriset 799 kr istället för 899!! Vasen hittar ni HÄR för 419 kr istället för 549 kr och vinglaset finns HÄR
 

Todeloo sköna lördagsbloggisar!

 

Vi har haft en så härlig dag i vår lilla villa...först en skön sovmorgon, sen smarrig frukost innan vi begav oss iväg för att shoppa lite nytt till våren. Ni som hängt med på instagram storries (@angelicasvarld heter jag där) har redan sett en sneek peak på vad jag shoppade men det blev två fina nya kostymer, en i svart och en i grårutigt - sååå snygga! Det blev även en udda kavaj, den i ett ljusare grått å med ett subtilt rutigt mönster. Ja å sen så sprang jag även på vårens såååå snygga kappa! Längtar redan tills jag får anväda denna fining! Lovar att jag ska visa er fina bilder på den men det får bli senare. Tomas hittade två så snygga kostymer även han, dom hänger dock kvar i butiken då de ska skräddas till lite gran, så han får hämta dem på måndag kväll. Så allt som allt en lyckad shoppingrunda!

 

 

 

Shoppande är inte allt vi hunnit med, Tomas har varit en sväng på gymmet och jag har kört 60 min Yoga framför brasan här i vardagsrummet…så härligt! 

 

Nu ska middagen snart röras ihop å sen blir det Mello-mys här hemma! 

 

En bättre lördag helt klart! 

 

 
 
 
 
#1 - Emilia Sjödin

Wow vad snygga bilder!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!