Redo för varmare dagar

Jag har blivit med vårkappa - en så vacker sak med inslag av beige, gult och blått - såååå snygg om jag får säga det själv! När de där varmare graderna börjar komma så blir jag alltid så sugen på färg så denna kappa passar perfekt!! 
 
(null)

 
Kappan kommer från STOCKH LM och finns på MQ, såg att den var slutsåld online men har ni tur så hänger det något ex kvar i butik! 
 
(null)

 
 
Det får dock dröja ett tag innan jag får använda den där finingen ovan...snö, slask och runt 0:an ute idag å inte alls sånt där vårväder som man önskar med sol som värmer, fågelkvitter å en blå himmel. Ja den där kappan får nog hänga till sig i garderoben ett tag innan den får användas...ska dock ta å se om jag kan hitta någon ny härlig vårväska som kanske kan matcha denna fining - tänk en snygg väska i gult till - hur härligt hade inte det varit! Ska nog ge mig ut på jakt, var länge sen jag klickade hem en väska så det är nog dags nu eller vad säger ni.
 
Anyway, torsdag morgon och full fart mot helgen så det är bara att hoppa in i den vita (grå/smutsiga) bilen och styra mot kontoret för ytterligare en arbetsdag!
 
 #1 - MADDISENJ.SE

Så fin!!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - Kamilla

Lycko dig som har fått en så fin kappa. Me Like på den. Kram Kamilla

Svar: Ja visst var den snygg - lite Angelica tycker jag!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!