Pust vilken dag...

Nog för att det är UNDERBART att ha semester men det där med att komma tillbaka till jobbet efter en vecka ledigt och ha 230 olästa mail i inkorgen, en fullspäckad måndag med möten, en heldags Workshop idag och fullt med möten imorgon så har det blivit två långa dagar på kontoret som fått kicka igång denna vecka! Igår åkte jag hem vid 18:30 tiden och idag så åkte jag hem vid ungefär samma tid men fortsatte arbetandet hemma och har precis slagit ihop jobbdatorn för jag kände att jag inte fick något vettigt gjort längre - INGEN skön känsla!! 
 
 
 
Gillar inte att ligga efter, att inte ha koll och att ha en to-do lista som överstiger ett blad i mitt "to-do-block" å nu är to-do listan på närmare två hela sidor....grrrrr 
 
 
Hur som helst, dagens arbetspass är helt klart över och jag ska nu ta å slå på ett avsnitt av yogan jag skrev om igår och bara djupandas, vara i nuet och stänga ute alla jobbtankar ur huvudet sen så ska jag krypa ner i en nybäddad säng och streama något bra från netflix...känns som en bra plan för denna kväll!! 
 
 
 
 
 
Vänner jag önskar er en skön kväll så syns vi imorgon igen! 
 
#1 - Camilla

Vilket mysigt sovrum! Undrar var du köpt sänglampan? Ska snart flytta och då får man passa på och byta ut saker

Svar: Oj sänglampan...den hittade jag på en lokal lampaffär så jag vet inte vart du kan få tag i den - sorry!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!