Påskriset anno 2018

Inlägget innehåller annonslänkar

Årets påskris är nu intaget och på plats på sideboardet i vardagsrummet! Jag  gillar den spretiga känslan med körsbärskvistar och långa gröna blad (är det blad) vet dock inte vad de heter men plockade upp 20 st av dem på blomsterhandeln och blandade som sagt med körsbärskvistar för att få den där spretiga Angelica-looken - ni som hänger här vet ju att jag har en förklärlek när det är lite spretigt och inte så tillrättalaggt. 

 

 
 

 

I påskriset står i en av mina favvo vaser - klar snygg sak från Louise Roe som jag klichade hem HÄR,  hänger mina fina porslinsägg från Royal Copenhagen finns HÄR tillsammans med klara ägg från Lagerhaus HÄR  ser det så där härligt piggt och vårglatt och lite lyxigt ut - en perfekt kombo. 

 

 

Ja så har jag planterat lite fina krokusar i den så snygga skålen/krukan från By Lassen - finns HÄR 

 

 

Todeloo vänner

 

Ja då var påsken inflyttad här i vår lilla villa - känns så mysigt! Gillar feelingen som det ger med lite spretitgt påskris, några härliga påskdetaljer och en föraning om att några härliga lediga dagar ligger framför oss. 

 

Vänner har ni påskpiffat hemma ännu? Eller väntar ni tills vi närmar oss? 

 

Anyway - Söndagkväll och vi har haft en så härlig dag, först våffelfrukost som traditionen bjuder sen en härlig promenad, mys å fix här hemma och nu är en god middag i magen och jag har precis kommit ur en skön varm dusch och lagt en härlig ansiktsmask. Så nu blir det soffmys framför favvoprogrammet på söndagar - Mästarnas mästare! Sååå bra - vänner tittar ni?

 

#1 - Joanna-livet med psykisk ohälsa

Så fint

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!