Påskharen har varit här!!

GLAD PÅSK fina bloggisar!! 
 
Ja titta Påskharen har varit här!!
Vilken lycka! 
 
Vi fick minsann tre så glada barn här hemma!! 
 
 
 
 Godmorgon finaste ni! 
 
I dag när vi vaknade så hade minsann påskharen varit här...på köksbordet stod det tre fina påskpåsar till barnen. Påsarna var fyllda till brädden med nya kläder, massa gott godis och varsin flaska med MER...en perfekt påskpresent till tre fina barn i påsk! 
 
 
Vänner - har påskharen varit hos er?
Vad låg i era ägg?? 
 
 
Nu så ska vi ta och duka undan frukosten, göra oss iordning för att fortsätta denna härliga påskafton! Idag väntas det både smarrig påsklunch en god grillmiddag och massa mys med de finaste jag har...så fantastiskt härligt! Ja å tänk det är bara lördag och vi har flera lediga dagar kvar - lovely!! 
#1 - Anonym

Lite skillnad på åldrar här men efter letande av påskägg runt kvarteret kom belöningen. Stor tjej:Biancas stora öronhänge och vegansk juice. Stor kille:Zlatan kalsonger och Zlatans deostick. Den minste: presentkort på yoump,minionfigur,stora gatukritor och strumpor. Å så favvogodis förstås. Glad påsk!

Svar: Men vilka UNDERBARA ägg!! Toppen ju!! Själv fick jag ett par rosa trädgårdsfixar-byxor i mitt ägg!! Glad påsk!
AngelicasVärld

#2 - Isabelle

Ojoj, det var inga dåliga påskägg. Vår lilla flicka fick en kexchoklad och dog nästan av lycka.

Svar: Men när man är 3 räcker det långt! Våra är ju 12, 13 å 14 å behövde lite nya kläder till våren så då fick dom det i sina ägg å massa godis...själv fick jag ett par snygga rosa trädgårdsfixar-byxor i mitt ägg! Bästa påsk-presenten!!
AngelicasVärld

#3 - Isabelle

Kan tilläggas att hon bara är 3 (om en vecka)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!