Påsken närmar sig

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Sportlovet är över och nu börjar vi titta frammåt mot påsken, den är ju tidig i år och kommer redan i slutet av mars!  Jag har redan börjat fundera på hur vi ska ha det här hemma under denna mysiga högtid...vad jag kan behöva komplettera med och hur vi ska piffa det sådär mysigt. Ja jag älskar ju alla dessa härliga högtider när man får piffa lite extra här hemma...göra fint och få lite härlig feeling så även påsken ska få sig lite "äggstra" piff!
 
Förra året såg det ut så här här hemma...på skänken i vardagsrummet...enkelt snyggt och lite lagom "spretigt och villt" precis så som jag gillar det! 
 
 
 
En klar enkel vas med körsbäskvistar, lite grönt spretigt och vackra fina porslinsägg (finns HÄR) samt pärlhyacinter planterade i en skål från by lassen (finns HÄR) och ett stort silver ägg med massa godis i! i övrigt så står det kruka i klarglas med en elefant öra i (finns HÄR), en fin lanterna (finns HÄR) ljuskoppar från Iittala (finns HÄR) samt ljusstakar från Kähler (finns HÄR
 
 
 
Ja och i köket på köksbänken så såg det ut så här. VAckra klara glasägg (inköpta HÄR) i fina blå sidenband, en vacker glas kruka (finns HÄR) med fina pärlhyacinter i och ett fint silver ägg som innehåll lite smarrigt påskgodis! 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja sådär såg det ut förra året och jag måste säga att jag gillade det - det var lite "angelica" över det hela så det blir nog liknande i påsk jag behöver dock klicka hem några till av favvorit porslins äggen (DESSA)...dom är ju såååå vackra å man kan inte få för många av dem å jag råkade tyvärr klirra två stycken förra året. Så trist men man får väl se det positivt att man kan klicka hem några nya! 
 
 
Vänner har ni börjat tänka på påsken? Hur brukar ni piffa hemma? Klassiska påskris med fjäder vippor eller som jag med hängande ägg? 
 
 
 
#1 - Lina

Vi blåser ur hönsens ägg och målar å hänger upp!

Svar: men så härligt!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!