Nu har vi påskledigt i vår lilla villa!

Ja då har vi påskledigt och 4 härliga lediga dagar med familjen ligger framför oss - sååå härligt!! Här hemma firas det med bubbel i glaset och lite påskgodis....ja å vaserna är fulla med vackra blommor som jag plockade upp på Hötorget när jag åkte från stan idag. Älskar att strosa på Hötorget, välja snittisar och botanisera bland alla vackra blommor...det är nästan så att jag önskar att kontoret låg inne i stan så jag fick njuta lite mer av detta härliga - MEN - det där med att ha 10 min till jobbet å jobba i komunen man bor i är ju bra skönt ändå! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Idag har det varit en lugn dag på jobbet...iaf fram till lunch sen så loggade jag ut å åkte in mot stan. Jag hade en tid bokad hos bästa Jenny för att fixa fejset lite å det är så skönt att ha möjligheten att göra det en lugnare dag som idag. Sen så har jag plockat upp en liten påskpresent till maken på NK, handlat det sista till barnens påskägg och plockat upp lite snittisar till vaserna härhemma - så nu har vi påsk! HÄRLIGT! Tänk ledigt i dagarna 4 - älskart!! 
 
Vi har inga speciella planer för denna påsk förutom att äta gott, vara tillsammans och mysa...sen så hoppas jag på härligt soligt väder så vi kan få njuta ute lite också, ta härliga promenader och sitta upptryckt mot en husvägg å känna solen värma vore så mysigt. Det viktigaste är dock att vi får vara tillsammans å det ska vi vara så mycket som det bara går! 
 
Nu är det dock dags att logga ut för idag. Det är dags att bege sig ut i köket och röra ihop middagen som idag blir mina super smarriga kycklingwraps med en god sallad till - ni får hojta till om ni är sugna på recept så ska jag dela med mig.
 
Vänner - jag önskar er en UNDERBAR skärtorsdag och en fin start på påsken så syns vi imorgon igen! 
#1 - Anonym

Vad fint du har påskpyntat och inspirerad blir man ju av dukningen, så fint. Glad påsk!

Svar: TACK snälla..! va glad jag blir! GLAD PÅSK!!
AngelicasVärld

#2 - Mirian

Hej igen, Angelica! Det var jag som skrev glömde skriva mitt namn. Kram på dig!

Svar: TACK snälla..! va glad jag blir! GLAD PÅSK!!
AngelicasVärld

#3 - Malin

Hojt..! Önskar gärna receptet!
Glad Påsk!

Svar: hahah - hojt hojt - då ska jag se till att få ner det på pränt till dig! :-)
Glad påsk!
AngelicasVärld

#4 - Linda

Så mysigt och fint!❤️
Jag skulle gärn vilja ha receptet på kycklingwrapsen😃
Ha en fin påsk!
Kram

Svar: då ska jag se till att få ner det på pränt till dig! :-)
Glad påsk!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!