När man får en såndär kommentar...Krister detta är till dig!

Jag hade faktiskt tänkt att skriva om något helt annat ikväll...men...på mitt förra inlägg om att hylla kvinnor idag på internationella kvinnodagen DETTA så fick jag en såndär kommentar som bara får det att vända sig i magen på mig.
 
Nämligen denna
 Så detta inlägg Krister det är till dig:
 
NEJ femenism är inte manshat...det är en något som borde vara självklart...det är helt enkelt en så enkel tanke att kvinnor ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter som män och där feminismen verkar för kvinnors politiska, ekonomiska och socialarättigheter.
 
Så, Krister, när du uttrycker dig på det sätt du gör "att feminism är manshat" så har du nog inte förstått riktigt vad det handlar om... du har nog inte riktigt läst på - TYVÄRR! Men för att göra det lätt för dig, så att även du förstår så kan jag enkelt säga att: Grundidén i feminism är jämställdhet. Enkelt va! 
 
Men vill di ha lite information om Feminism så kan jag hänvisa dig att läsa på - slå bara in "vad är feminism" på google så får du mängder av bra träffar, bland annat dessa:
 
 
 
 
 
Krister jag önskar dig en fantastisk kväll och jag hoppas innerligt att även du tillslut förstår kvinnor och mäns lika värde, att vi alla i en framtid ska ha samma rättigheter som skylldigheter. Ja å att kvinnor är något att hylla - för visst är vi jäkligt bra! Det tycker iaf jag! Ja å vill du prata mer om feminism så är du välkommen att höra av dig igen! 
 
Krister - ha en härlig internationell kvinnodag!! 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!