Miss Fenjal

Inlägget innehåller pressutskick
 
För ett tag sen så fick jag hem ett Pressutskick från Fenjal...dom har kommit med en doftlinje "The Floral Scent Sensation" - dofter som ger en touch av vår, sommar och underbar blomster! 
 
  (null)

 
Todeloo vänner
 
Vi som är runt 40 (som jag) känner nog igen märket Fenjal...jag gör det iaf. Fenjal var något som min mamma använde när jag var liten, en bodylotion som doftade så gott och gjorde huden så len å fin...nu har dock utvecklingen gått framåt och Fenjal har föryngrat sig något enormt och med denna nya serie med unga fräscha dofter så slår dom sig helt klart in på marknaden för den lite yngre publiken. Dottern här hemma ropade glatt när vi öppnade detta paket å sa "De där tar jag - dom doftar ju bara såååååå gott" Så sagt och gjort - dottern blev med 4 nya dofter till våren och sommaren! 
 
(null)

 
Dessa dofter finns nu att finna på utvalda Åhlens och på Åhlens.se för den som är intresserad och de kostar runt 220 kr vilket är ett kap för de doftar riktigt gott! 
 
 

#1 - Netti Starby

Vad härligt med nya somriga dofter :-D Kramis

Svar: ja så mysiga dofter!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!