Min stora last varje påsk

Min stora last VARJE påsk...ja det är samma visa VARJE år...jag börjar redna några veckor innan påsk att gå på jakt efter det godaste påskgodiset någonsinn...Anthon Bergs smarriga mandel ägg och Anthon Bergs Lakrits ägg - mina favvoriter och min stora last i påsktider!! Dom är ju så fantastiskt goda!! 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja i det där fina silverägget så gömms mitt absoluta favorit godis... Anthon Bergs mandelägg och lakritsägg - jag ÄLSKAR dem! Jag börjar leta efter dessa godsaker redan några veckor innan påsk å lyckades här om dagen hitta dem till pangpriset 2 för 25 kr inne på ÖoB - förstå lyckan!! Det var MÅNGA påsar som fick följa med hem kan jag lova!! 
 
 
Det stora silver ägget är iaf fyllt med 5-6 påsar med ägg...sen så har jag nog minst lika många på lager, så jag borde överleva tills påsken passerat. Galet att något kan vara så gott å vara en sån favorit från år till år! 
 

Vänner har ni något favorit godis som bara måste finnas till påsk?
 
#1 - Ajli Müller

jag gillar de där smaklösa skumgodisarna med påskform :D

Svar: men gör du...dom hoppar jag gärna över - tänk så olika man kan vara. ;-) Men då skulle vi ju kunna dela godsskål du å jag - utan att någon skulle bli utan sina favvosar *skrattar*
AngelicasVärld

#2 - Kamilla

Äggen med mandel i är även mina favoriter. Skumgodiset kan påskharen gärna strunta i att lägga i mitt ägg. Kram från mig.

Svar: ja dom är ju så fantastiskt goda!! Håller med, skumgodiset kan vi hoppa över! Glad påsk å TACK fina du för alla spår du lämnar i kommentarsfältet - så roligt! Det gör mig verkligen så glad!
AngelicasVärld

#3 - Sarah

oj fina bild ska prova dom äggen idag

Svar: ja men det får du göra...såååå goda!!
AngelicasVärld

#4 - Eleni Apostolakis

Lakritsägg är nog första gången jag hör. Wow, det låter fantastiskt och precis vad jag behöver till min tårta som ska fyllas med härlig fluffigt citronfromage. Lakrits och citron är en favoritkombo. Nu måste jag ut på äggjakt :D Tack för tipset och ha en superhärlig påskhelg!

Svar: ja men gud så gott - men ut å jaga dom brukar vara poppis ;-) Hoppas jag får se det härliga resultatet sen! GLAD PÅSK!!
AngelicasVärld

#5 - Ajli Müller

Exakt, det är det som är så tur, de flesta jag delar påskägg med på våren äter gärna mandelägg, nougatägg eller chokladharar. Så skumgodiset får jag alltid ha ifred XD

Svar: Men toppen ju!! Glad påsk!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!