Måndag och nya veckan är igång!

Ja då var denna vecka igång! Det drog på i full fart redan från start idag så det är väl bara att hålla ångan uppe å köra på!! 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja då var måndagen igång och det med råge! Full fart på jobbet å sen full fart när man kom hem...middag har rörts ihop och på det så har även matsäck till lilleman fixats då han ska iväg å åka skridskor imorgon. Så nu ska jag faktiskt ta å ta hand om mig själv lite, rulla ut yogamattan och köra ett pass framför brasan som sprakar...känns som om jag kan behöva det idag - dagen har nämligen rasslat på i 110 i hela dagen! 
 
 
 
 
Jag ska inte klaga, jag har ett roligt jobb, gillar det jag gör å att fixa matsäck med en glad 12 åring som mer än gärna hjälper till är inget problem heller - det är bara att jag behöver den där varva ner tiden för att må bra å om den kommer allt för nära när jag ska hoppa i säng så sover jag oroligt - så varva ned, göra inget, låta huvudet vila och låta kroppen slappna av behövs - så yoga för kroppen och sen soffan för att vila, landa och bara vara - det får bli avslutet på denna dag! 
 
Vänner - Hoppas att ni haft en fin dag och att ni får en fin kväll! 
#1 - MADDISENJ.SE

Härligt med full fart och vilka fina bilder du bjuder på!

Svar: TACK snälla - så glad att du gillar dem!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!