Fredag å helg på ingång - wihooo!!

 
 
 
Todeloo vänner
 
FREDAG - wihooo!! 
 
Efter denna minst sagt tuffa arbetsvecka så måste jag säga att det känns sååå enormt bra med fredagkväll och helg på ingång! Klackarna är avsparkade och en flaska bubbel ska öppnas - helg! L O V E L Y !!
 
 
 Här hemma ska det ätas lite charkisar till middag och sen så blir det film. Känns riktigt skönt! Förövrigt så ser helgen väldigt lugnt ut...planen var initialt att åka iväg å åka lite längd imorgon men med det blöta tö-väder vi har så känns det inte så lockande. Istället så funderar jag på att packa in mig å maken i bilen å åka iväg å se om jag kan hitta något nytt att piffa upp garderoben inför våren med. Jag är sugen på lite färg...så några nya blusar, kanske någon kavaj...ja lite nytt...men det är planen så här på fredagkvällen. Vi får se hur det känns imorgon... NU ska jag bara njuta av att ha fredagkväll å helg på ingång å det känns helt jäkla LOVELY!!
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!