H E M M A !!

Ja då var vi hemma igen, hemma i vår lilla villa i storstaden å jag måste säga att det känns såååå skönt! Skönt att vara hemma i sitt eget hus, bland sina egna saker - ja skönt helt klart! Nog så älskar jag och saknar redan vår semesterbubbla MEN ja hemma är bra härligt! 
 
 
Ja gammal bild men efter en vecka borta så finns det INGA fräscha snittisar eller liknande att fotografera å snö och skidbilder har ni väl sett så det räcker ett tag :-)
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja då var vi hemma - barnen försvann genast in på varsitt rum på ovan våningen. Att vara tillsammans 24/7 är riktigt härlig MEN ja klart att dom vill ha lite privatliv å vara ensama ibland å då vara hemma å ha sitt egna rum att stänga in sig i är nog bra skönt för dom! 
 
Jag och Tomas har däremot packat upp ALLT, kört ett par tvättmaskiner, duschat och kört en stor scrubb så vi är redo för måndag imorgon. 
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!