Godmorgon långfredag!

Ja då vaknar vi upp till fredag, långfredag - en lat härlig ledig fredag. Känns så skönt! Idag var jag uppe först å rörde ihop lite smarrig frukost, det blev massa gott -  kaffe, jos, smoothie, goda smörgåsar med pålägg och ett sött ägg som blinkar...så gulligt och enkelt! 
 
 
 
Glad Påsk finingar !
 
Ja då har vi härligt påskledigt - fantastiskt skönt måste jag säga. Det är så härligt att få några härliga lediga extra dagar med familjen. Idag blir det nog inte många knop gjorda här hemma i vår lilla villa å det passar mig ganska bra faktiskt. Jag behöver en "skrota hemma dag" där jag får gå runt i morgonrock, tofflor, sippa kaffe och bara vara...så det är precis så det får bli idag. Ja jag kanske slår till på en skön promenad men det är nog max idag - är det långfredag så är det.
 
Vänner hoppas att ni fått en härlig start på påsken! Att ni frossar i godsaker och myser! Ta hand om er så syns vi senare.
 
Påsk kram till er alla!
#1 - JUNITJEJ

Jag kikar in och önskar dig en GLAD PÅSK!

Svar: TACK snälla och en glad påsk önskar jag dig!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!