Godmorgon vänner!

 
 
Todeloo vänner
 
Söndag morgon...härligt, älskar söndagar!! Gillar att söndagar oftast är så kravlösa att man allt som oftast får ta dagen som den kommer. Nu har vi ju lite planer för idag Theodore har fys-träning å Olliwer har fotbollsträning...jag ska köra Theodore och tänkte försöka hinna träna samtidigt som han gör så vi får det avbockst samtidigt. Olliwer tränar bara en timme så Tomas hinner inte till gymmet under den tiden så han åker nog upp till gymmet när Olli är klar. Men förutom träningen så har vi nog inga andra planer å det är ju riktigt härligt.
 
Nu ska vi ta å njuta av morgonens smarriga frukost så vi får höras ikväll helt enkelt! 
 
 
 
#1 - Kamilla

Långa kravlösa frukostar som kan hålla på hur länge som helst är bäst. Idag blir det en pw i skogen först ut därefter blir det hockeymatch med ena sonen i eftermiddag.
Ha en toppen söndag.

Svar: ja eller hur! Nu mot träning med sonen!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!