Godmorgon skärtorsdag

Då vaknar vi upp till skärtorsdag och därmed starten på denna påsk!
HÄRLIGT!
 
Jag gillar påsken...eller jag gillar ju alla högtider när man får fixa lite extra - dock känns påsken lite "lagom" om man jämför med julen. Julen innebär ju att 4-5 lådor med fix ska bäras fram från förrådet och att det ska möbleras om, ljusstakar ska ersätta lampor och allt anant som ska fixas med. Påsken är lite mer kravlös, EN låda med påsksaker har burits in och det har varit NOLL och INGEN stress för att fixa lite påskägg - å det gillas! 
 
Inget ont om julen, ni vet ju att jag ÄLSKAR julen men påsken är lite mer kravlös, lite mer "lagom" och lite lättare...känns skönt helt klart...sen så är de där lediga dagarna som kommer så här på "vårkanten" väldigt efterlängtade!
 
  (null)

 
Todeloo vänner
 
Ja då har vi skärtorsdag och jag kör en gul sådan...ny kappan och nya väskan invigs å jag älskart, älskar färgen! Blir glad av den! Gult är verkligen inte fult det är fantastiskt härligt - eller vad säger ni?
 
(null)


Men vänner torsdag idag...jag har en förmiddag på kontoret men sen så ska jag checka ut å bege mig in till stan där jag ska iväg på lite fejs-fix å sen ska det handlas lite smått å gott till påskägg innan det blir en sväng förbi Hötorget för att plocka upp helgsnittisarna å åka hem å ta Påsk. 
 
Känns som en härlig dag...lite fredagsfeeling en torsdag sådär å det gillas!


Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!