Godmorgon från fjället!

 Då vaknar vi upp till en ny dag på fjället...det ä -34 grader här i dalen så vi tar en liten lugn morgon här hemma. Vi har ju varit uppe med tuppen alla dagar vi varit här och varit uppe först med liften varje morgon så en lugnare morgon när det är så här kallt är vi värda.
 
 
Så här vackert var det när solen gick upp över fjället igår när vi var ute i backen...kallt men ack så härligt!!
 
 
 
Todeloo vänner
 
Vi har det verkligen så enormt härligt under våra dagar här så jag har valt att lägga bloggen lite åt sidan. Ägnat mig åt familjen, skidåkning å bara njuter av att vara ledig - så skönt! Så det är lite färre inlägg här men så får det vara, även om jag har en blogg så får jag ta lite semester jag också! 
 
Så vänner häng med på instagram istället - där uppdaterar jag lite mer, det kommer lite filmer på insta stories och fler bilder på vår semester -så titta in på @angelicasvarld på instagram! 
 
Önskar er en fantastisk dag! 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!