Godast melliset...

Godkväll vänner! 
 
När man rotar i arkivet så inser man ganska fort att ni uppskattar recept och gärna googlar eller letar tillbaka efter saker ni gillar i arkivet. Något som jag bloggat om tidigare är lite tips på mellis som är både gott, nyttigt och enkelt - å sånt gillas - ja både av mig och av er kan man se!! 
 
Något som jag gör då och då är eget mandesmör...så gott och det innehåller MASSOR med goda egenskaper. Jag äter det gärna på en riskaka med banan -  ett toppen mellis eller efter träningen för att fylla på med nyttigheter i kroppen. Vill ni ha receptet till detta mandelsmör så finns det HÄR 
 
 
 
Något annat som ni verkar gilla och som ligger högt på listan av godsaker som vi gärna bör till mellis här hemma och som ni även googlat massor efter är mina bananpannkakor. Ytterligare ett mellis eller en lunch kanske som är god, nyttig och mättande receptet till dessa godingar finner ni HÄR själv så brukar jag äta dessa godingar med lite smaksatt kvarg och goda bär...blåbär är en favvo!! 
 
 
 
Ja det får bli denna onsdags titt tillbaka i arkivet - gillar ni dessa inlägg när jag plockar upp gamla inlägg som jag sett att ni googlat mycket? Vill ni att jag ska fortsätta att göra detta?? 
 
Hur som helst det fick iaf bli dagens inlägg - nu blir det soffan, landa och andas - ytterligare en lång arbetsdag är över och imorgon så har jag Ä N T L I G E N lite mer luft i min kalender och hoppas på att få lite gjort och avbockat! 
 
Önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen! 
#1 - Emma -Emmashud.se

åh så gott det ser ut!

Svar: JA så smarrigt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!