Då kör vi måndag då!

Måndag morgon och efter ett underbart sportlov så är det tillbaka till jobb, skola, rutiner och vardag igen. Måste säga att det är lite små skönt med vardag - självklart så hade jag mer än gärna stannat en vecka till i vårt härliga vinterparadis men det är ju inte möjligt så det är bara att gilla läget, gilla vardag och ta tag i denna nya arbetsvecka som ligger framför oss.
 
 
 
 
 
Todeloo fina ni!
 
Ja iom att vi kommit i säng så tidigt under sportlovet och gått upp vid 7 tiden så var det inga svårigheter att ställa klockan på vanlig "godmorogon-tid" denna måndag...pigg och rask hoppde jag upp ur sängen och var redo för måndag igen - känns skönt att ha haft en sån semester. En semester där man kunnat varit ute, fått vila upp sig, sovit massor och varit trött av den friska luften - så härligt! 
 
 
 
 
 
Men vänner Måndag -  så det är bara att svepa det där godmorgonkaffet och åka mot kontoret - en ny vecka väntar!! Så nu kör vi!
 
 
#1 - Fanny

Vad fint! Önskar mitt matbord såg ut sådär haha

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - Emma Olsson Thorell

Är det där ett grytunderlägg i form av Skandinavien? Så himla kul och udda grej! Vart är den ifrån?

Svar: Det är inköpt på Svenskt tenn ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!