Att ha dejtat Mavrick från TopGun

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med partykungen.se 

För två år sen så var jag och Tomas på en sååå rolig 80-tals fest…men istället för att gå in på det vanliga 80-tals temat med neonfärgade kläder, benvärmare och våfflat hår - vi gick som It-paret på 80-talet - som Maverick och Charlie från filmen Top Gun!! 

En så rolig fest å det är ju bara sååååå roligt att få kläut sig och gå in i karraktär!! Mer maskerader eller tema fester åt folket!! Ja å här nedan har ni oss...snygga va!

 

 
 
 
Ja å här har ni originalbilderna från filmen....är vi lika?
 
 
 
 
Sååååå roligt! Å jag tycker att vi gjorde det hela riktigt bra om jag får säga det själv - vad säger ni? Ser vi ut som Maverick och Charlie??
 

Tomas hittade sin Maverick från TopGun maskeraddräkt på Partykungen - där finns det verkligen sååå mycket roligt! Själv så använde jag vad jag hade hemma och kunde på så sätt klä ut mig till Charlie och då matcha Tomas som Maverick på ett enkelt sätt! Ett 80-tals power couple helt utan neon och benvärmare! 

 

Vi fick verkligen sååå många glada hejjarrop på vår utklädsel å det var flera som rakt av ville kopiera vår klädsel - å det är ju bara sååå kul! Nu väntar vi bara på nästa inbjudan till Maskerad fest för det är ju bara så roligt! Vore kul med något annat tema så man kan gå all in och handla något nytt att klä ut sig med - på partykungen finns verkligen ALLT för en rolig maskerad eller tema fest!

 
Nu är det dock tisdagkväll och det är ingen maskerad ikväll - istället så väntar fotbollsträning för lilleman och fysträning för Theodore så och Tomas får leka taxi dock inte utklädda - men det hade ju iofs varit roligt!
 
#1 - PIllan

Älskar också maskerad och tema-fester! Är bjuden på Bond-fest senare i år och jag klurar verkligen på detta.... vill inte gå den lätta vägen och bara vara "snygg Bond-brud" utan vill gärna hitta nåt par typ skurkar som jag och Anton kan vara... :)

Kram P

Svar: Men åh så kul!!! Hoppas ni kommer på något bra!! Ska bli kul att få se hur ni ser ut sen - för jag hoppas ni delar med er av bilder på bloggen! KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!