Att gå på tur

Idag har vi haft en sååå härlig dag i backen men vid 14-tiden så var barnen lite lagom trötta så vi kastade in handduken för idag åkte hem till stugan å bara gjorde ingenting ett tag. Det var dock såååå fantastiskt väder ute. -14 grader, strålande sol, klarblå himmel och bara sådär S U P E R V A C K E R T så jag och Tomas plockade fram längdskidorna och åkte ut på tur...älskart!
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Med nydragna spår, fantastiskt före och helt UNDERBART väder så blev det en så fantastiskt härlig tur ute i spåren för mig och Tomas. Jag är sååå jäkla glad att vi har samma intressen, att han som jag, älskar att röra på sig, åka skidor, träna, vara ute och att han vill vara med mig...lyckligt lottad är bara förnamnet! 
 
 
 
 
 
 
 
Ja så en fantastisk avslutning på denna härliga dag fick vi helt klart - bättre än så här blir det inte! Himmlen har dock varit sådär klar och fin som igår så har vi tur så vaknar vi upp till en lika fin dag imorgon! 
 
Jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen - nu är det nämligen dags för middag i vår lilla fjällstuga - en god thaigryta med ris väntar! MUMS! 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!