Underbara lupiner

Tisdag men med lite fredagsfeeling - det är ju aldrig fel! Imorgon har vi ju nationaldagsledig och med ens så blev det lite som fredag idag...härligt! Våren är ju fantastisk med alla sina "röda dagar" som ger lite mer ledighet...så välbehövligt efter en lång höst och vinter...ja å en liten föraning om den långa sommaren och semestern som ska komma. 
 
 
 
 
 
 
Kuddar liknande finns HÄR, Vas HÄR med 100 kr i rabatt!! Ljuslykta gammal, stormlykta gammal men liknande finns HÄR 
 
 
 
Todeloo vänner
 
På vägen hem från kontoret så stannade jag vid ett stort fält med lupiner som ligger precis vid den lokala stormarknaden och plockade ett helt fång - så nu har vi lupiner i alla vaser här hemma - så vackert och somrigt!! Älskart! Tänk att man kan plocka dessa vackra blommor ute i naturen...lycka! 
 
 
Nu är det snart movie time i vår lilla villa det är ju nästa fredag idag...men...Tomas är ute och fixar med sin cykel så jag lär få vänta ett tag!
 
Det har bytts däck och så går  han igenom växlar och allt annat med cykeln som ska fungera då det är nedräkning mot Vätterundan som går av stapen 15-16 juni. Nya däcken måste få några mil på nacken innan de ska rulla 30 mil ja å växlarna som justerats måste trampas in så det är lite pill för att få till det sista å trimma in allt innan de sista träningspassen ska avverkas. Jag hörde nått om 10 mil imorgon...så då måste cykeln få sitt innan han drar iväg...ja å på fredag nästa vecka så åker vi ner mot Motala där starten går. Jag följer med som hejjarklack och taxichaufför även denna gång men jag måste säga att jag är lite avis!! Tomas cyklar ju för tredje gången å jag har bara tagit mig runt Vättern en gång...men vi får väl se - kanske blir gång nummer 2 nästa år...jag är iaf bra sugen!! Det är ju en så häftig grej att få cykla runt Vättern...bara det att klara av 30 mil är ju en bedrift men sen så är omgivningen så vacker och stämningen är FANTASTISK...så ja nästa år kanske det är dags för denna bloggerska igen - vi få se...
 
Anyway - är ni sugna å läsa om Tomas Vätternrunda 2017 så finns det HÄR, ja å vår gemensamma runda runt Vättern som vi gjorde 2016 kan ni läsa om HÄR
 
 
Men vänner - fredagsfeelingen är påtaglig här hemma så när maken är klar med cykeln blir det film vi tänkte se  "Downsizing" idag. Har ni sett den?? Jag har har hört massor av bra om den filmen å är så sugen på att se den. Ja så det blir film och lite chips å dipp...så en tisdag med fredagsfeeling, ett hem fult med lupiner och Nationaldagsledigt imorgon - sämre kan man ju ha det! 
 
Jag hoppas ni får en fin kväll så syns vi imorgon igen!
 
 
 
 
 
#1 - Liselotte Johansson

Jag har cyklat Vätternrundan två gånger; den första gången regnade det hela tiden och den andra var det uppehåll hela tiden. Jag hoppas din make får en fin tur. Ha en fin nationaldag.

Svar: ja vi får hoppas det!! Ska bli kul att komma ner till Motala igen det är ju en så härlig stämning där...å vem vet...nästa år kanske det är dags för en tur på 30 mil igen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!