Tjohooo Fredag!

Då ha vi fredag igen då...denna vecka har varit GALEN på kontoret så ja är så glad att vakna upp till fredag å ha helg på ingång. Med detta högtryck som varit så är det fantastiskt att arbeta i läskeblask branchen men också väääääldigt krävande. Tempot går inte precis ner under sommar perioden där jag arbetar...tempot skruvas däremot upp! 
 
Så idag så ser jag fram emot fredag...försöka få ordning på en massa små skit som strulat å sen så blir det fredagsfika med kollegor å efter det så ska jag ta helg - lovely!
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja ovan har ni mig denna FREDAG - lite lagom somrig outfit med blommiga byxor - älskar dem!  de ger ett sånt snyggt men endå enkelt intryck! 
 
Men, ja....ska det bli helg någon gång så är det helt kalrt hög tid för mig att åka mot kontoret. Så jag önskr er en fin fredag så syns visenare igen! 
 
Tjingeling så länge!
#1 - JUNITJEJ

Vilka underbara byxor!

Svar: TACK snälla...älskar dem!!
AngelicasVärld

#2 - Åsa Aabakken

Härliga byxor, du har alltid så härliag kläder, jag inspireras. Ha en underbar helg.

Svar: TACK snälla...så glad att du gillar att inspireras! KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!