Sommarens drink - En Hugo!!

Till alla oss som ÄLSKAR fläder så bjuder jag på sommarens godaste drink - en Hugo!! Denna smarriga sak smakade jag på för någon vecka sen och idag så blandade vi till egna och sippade efter golfen ute i solen - den är så fantastiskt god!! En sommardrink deluxe!
 
 
 
 
En Hugo är altså fläderblomssaft, prosecco och is - hur gott!! 
 
 
 
 
Ja så här hemma har vi  en så härlig lördag...en golfrunda med de bästa har avverkats och efter det soft, lungt häng ute på altanen med en Hugo i handen - lovely!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Hur fantastiskt är inte sommarvädret vi har...älskart!! Det där lite kallare vädret som var i veckan är som bortblåst och det är sådär super varmt och härligt igen! LOVELY!! Svensk sommar hur fantastiskt är inte det!!
 
 
Vänner gillar ni när jag delar med mig av recept? Känns som om jag får lite små dåligt med respons ibland - vill ju ge er det ni vill ha och jag tycker själv att det är roligt att leta recpet på nätet, baka, laga mat och bjuda på goda drinkar å delar därför gärna med mig av det jag finner till er - så jag hoppas att ni gillar det!! 
 
 
Hur som helst lördag och Hugo...härligt...imorgon väntar ytterligare en skön dag...Tomas ska ut på en längre cykeltur och jag och Mikaela ska iväg å leta skolavslutningsskor. Ja sen så blir det lite träning och säkert en god grillmiddag - så härligt! Det här med lunga helger är något som jag värdesätter enormt då jag har haft det så hektiskt på jobbet den senaste tiden. Jag har till och med vaknat upp och drömt om projekten jag leder så att detta med att bara vara utan speicella planer känns viktigare och viktigare för mig - jag behöver koppla av och koppla bort. 
 
Så vänner jag önskar er en fin kväll, nu ska jag återgå till Hugo och min fina familj! 
Tjingeling så länge!
 
 
Psst...receptet på Hugo kommer här nedan! 
 
 
 
 
 
 

Du behöver:

1 tsk koncentrerad flädersaft
0,5-1 tsk citronsaft
1-2 kvistar färsk mynta
prosecco
is

Gör så här:

Lägg några iskuber i ett vinglas.
Muddla mynta försiktigt i glaset.
Häll i citronsaft och koncentrerad flädersaft.
Fyll upp med prosecco

Drick å njut!! 

#1 - JUNITJEJ

Drinken ser god ut!

Svar: ja men den är ju sååå god!!
AngelicasVärld

#2 - Angelica Wåhlin

Ååh, den verkar ju supergod!

Svar: ja men den är såååå smarrig! prova vettja!
AngelicasVärld

#3 - emma

hugo är verkligen supergod

Svar: ja den är sååå smarrig!
AngelicasVärld

#4 - Hemmarecept

Hugo är verkligen en underbar drink! <3

Svar: ja eller hur!! sååå god!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!