Redo för midsommarfirande!!

 

 

Godkväll finaste bloggisar! 

Hoppas ni haft en härlig vecka och är redo för morgondagens midsommarfirande. Här i vår lilla villa så har dagen eller rättare sagt kvällen bestått mest av packande och fixande...imorgon åker vi ju ut till vår härliga paradisö där mormor och morfar väntar. Det ska verkligen bli såååå skönt!

Som alltid ute på vår paradisö så har vi ett traditionsenligt firande med allt från sill lunch till dans runt midsommarstång och grillmiddag...ja så där härligt som det ska vara på midsommar. Nu är iaf allt packat, allt från sängkläder till regnkläder och mat i mängder så nu är vi redo för midsommarfirande ute på vår paradisö.

Nu slår jag mig ner i soffan med finaste familjen och myser lite med chips och bubbel innan det är dags att hoppa i säng - Det är nämligen avfärd tidigt imorgon då midsommartrafiken brukar vara hemsk...ja å på det så har vi ju faktiskt en båt att passa!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!