Rabarberbubbel

Måndagkväll och denna arbetsvecka är igång...känns lite små segt att jobba men det är ju nedräkning och det är fullfart mot semestern som gäller - känns så skönt att vi snart är där...där när man får checka ut, vara ledig och bara vara - längtar som en tok! Hade någon sagt: Nej angelica du måste jobba en vecka till...då hade jag brytit ihop - jag hade inte klarat det! Denna vår har varit så hektisk att jag bara MÅSTE få vara ledig snart å nu är det bra nära...så jäkla skönt! 
 
Men vänner...det var inte jobb vi skulle prata om utan rabarberbubbel - en såååå smarrig drink! Denna måste ni testa om ni gillar rabarber! Så enkel å såååå enormt god!
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja ovan har ni bildbevis på en så smarrig drink jag bjudit på här hemma...ett glas rabarberbubbel...ja å enkelt att röra ihop! Jag gjorde en sockerlag på en skvätt vatten, socker, lite rabarber och några jordgubbar som jag sedan lät svalna. Sockerlagen hälldes i och toppades sen av med lite smarrigt bubbel och piffades till med lite rabarberremsor och mynta - så gott!!  
 
 
Så fantastiskt gott! Prova vettja! 
 
Vi brukar ju fira in helgen här hemma med en fredagsdrink eller ett gott glas bubbel och detta är ju en kombo av de båda så  - tips tips - kanske kan vara något att skåla in helgen med!
 
Nu är det dock måndagkväll och nu blir det soffan framför "Lotta på Liseberg" - ja å det betyder att sommaren är här!! Whoop whoop!! 
#1 - Ekenäsliv

Hej där vännen,
Den där drinken ser ju supergod ut :)
Jag är ju annars väldigt sparsam med alkoholen nu, unnar mig kanske ett glas champagne nån gång när det känns ok i kroppen.
Men dina bilder är såååå härliga och ser så inbjudande ut :)
Kram Anna

Svar: Ja men gumman det förstår jag...tycker du är så stark!! Hejar på dig!!! KRAM
AngelicasVärld

#2 - Joanna-livet med psykisk ohälsa

'Så gott

Svar: Ja så gott!
AngelicasVärld

#3 - JUNITJEJ

Så gott det ser ut!

Svar: ja så gott!
AngelicasVärld

#4 - Liselotte Johansson

Drinken ser supergod ut. Den ska jag testa.

Svar: Ja den är så god! prova vettja!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!