Packning, cykelfix och lite soft torsdagkväll.

Torsdagkväll och jag har precis slagit mig ner i soffa efter att ha packat inför helgen å alla äventyr som den här familjen ska iväg på.
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Imorgon ska Lilleman iväg fotbollscup (fredag till söndag) och han hade under dagen varit duktig och lagt fram allt som skulle med på sägen så nu har jag bara gått igenom allt och plockat fram luftmadrass å sovsäck så nu är han redo för avresa imorgon. På det så har jag packat ihop allt som jag ska ha med mig till helgens äventyr då maken ska cykla de där 30 milen runt Vättern. Även om jag bara är med som första hejarklack och har taxi-tjänst så är det lite som jag måste ha med mig. 
 
Vi åker ju ner mot Motala imorgon eftermiddag och Tomas startar 01:34 natten till lördag...så planen är att vi kommer ner, hämtar nummerlapp, äter middag och sen går tillbaka till bilen och vilar...vid 00:30 börjar vi sen röra oss mot start så Tomas är redo...ja å när han sen cyklat iväg så får jag gå tillbaka till bilen, fälla ner baksätet å lägga mig raklång å försöka sova där på parkeringen... Så jag måste ha med liggunderlag, täcke, kudde, vatten i en PET flaska så jag har att borsta tänderna med...ja å lite annat smått å gott...ja ni ser livet som supporterfru är inte alltid ekelt eller fullt med flärd :-)
 
Hur som helst, jag är färdig packad å maken är ute å pillar det sista på cykeln... Extra reflexer ska på hjulen, samma med extralampa fram och bak på cykeln - detta för att Tomas startar mitt i natten och behöver synas ordentligt...ja sen så ska även ramväskan på hojen - den har man all "mat" man ska äta under loppet (en massa enervit gel)...ja å så ska sadelväskan gås igenom så man har en extra slang, kolsyrepatroner å så om man skulle få punka (vilket vi hoppas att han slipper!!). Sen så har cykeln tvättats å kedja etc ska smörjas...ja allt så att den är redo för de där 30 milen runt Vättern! 
 
 
Jag är faktiskt lite smått avis på honom...jag vill också cykla! Men nu denna gång så får jag följa med som första hejjarklack och taxi - inte så illa det heller! Jag får ju iaf känna på atmosfären i Motala å den är fantastisk under Vättern-veckan!
 
 
 
Ja men vänner - där har ni vår kväll...packning, cykelfix och nu en lite soft kväll i soffan - en ganska bra kväll om jag får säga det själv!
#1 - Hannas krypin

Hoppas att allt går bra och smidigt. Lycka till till maken.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!