Om en månad är vi där...

Åhhh nu börjar jag räkna ned på riktigt!! Om en månad så åker vi! 
Wihooo!!
 
 
Tänk det är bara en månad till semester och tills det att vi åker mot sol, värme och vår fina villa i Spanien! Åhhh vad jag längtar! Det ska blir så skönt med salta bad i havet, lek i vår fina stora pool, god mat och härliga fruktfat...L Ä N G T A R !!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja så här härligt (bilderna ovan) har vi haft det under våra senaste somrar i härliga Spanien - så fantastiskt skönt! Jag längtar sååå enormt mycket efter semester nu - vill få vara ledig en längre stund. Slippa tänka på alla måsten, koppla av och koppla ner...så väbehövligt. Men det där med att få längta är ju också så fantastiskt härligt...att ha något att se fram emot... Så idag efter en lång dag på kontoret så bläddrar jag bland bilder på sol å semester, drömmer mig tillbaka och ser fram mot nya lediga lata dagar i solen - ja å en månad kommer ju gå fort så snart är vi äntligen där igen! LOVELY!!
 
#1 - emma

åh så det ser härligt ut

Svar: ja så härligt!
AngelicasVärld

#2 - MADDISENJ.SE

Vilka underbara bilder. Förstår att du längtar!

Svar: ja, gud vad jag längtar!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!