När man gladeligen hänger tvätt

Jag läste DETTA inlägg av Helena och insåg att jag inte heller har någon tvättlina eller torkvinda...jag blev dock inspirerad att hänga tvätt ute och köpte raskt en torkvinda så i helgen så invigdes den. Handukar tvättades och hängdes omsorgsfullt på linorna och fick torka i solen och vinden....UNDERBART!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Vi har ju bott här i många år (läs 8år!!!) men bara haft en liten torkställning man fäller ut på altanen...tvättlinor eller torkvindor har liksom inte blivit av. Nu fick dock Helena mig att få "tummen ur" så nu står den där - vår fina torkvinda å gud vad denna kommer användas flitigt. Tvätt som fått torka ute är ju bara så härlig...doftar så gott och känns så fräsch sen så är ju känslan av att ha tvätt på tork i trädgården fantastisk. Som att man kan ta vara på all energi som bubblar utomhus...
 
 
 
 
 
 
Nu är det måndagkväll och Tomas är ute och rastar sin cykel...medans jag passar på att bara lata mig och vara - en bra fördelning av sysslor tycker jag! 
 
Så vänner - önskar en fin kväll å syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!