Mer ljus till altanen

Inlägget sker i samarbete med LyxDesign.s

 

Nu när sommaren är här så är jag mer ute än inne…älskar att spendera dagar som kvällar utomhus men är i stort behov av mer vackra ljuskällor å då gärna i form av ljusstakar. Levande ljus utomhus är ju fantastiskt vackert och dessa ljusstakar nedan är ju bara sååå fina!! Eller vad säger ni? Visst skulle dom bli fina här hemma - det står lite Angelica på dem! 

 

 

 

 

1 - HÄR     2 - HÄR

 

 

Toledo vänner 

 

Ja visst har vi en UNDERBAR tid nu - värme, solsken och bara sådär FANTASTISKT! Jag vill inget annat än att vara ute och bara njuta… ljusstakarna ovan hade helt klart förgyllt vår altan men är ni sugen på annan form av utebelysning eller vackra ljusstakar som passar i utemiljö så hittar ni mängder HÄR.

 

Sommaren är verkligen en fantastisk tid vi ska passa på att fira in sommaren ordentligt, vi har precis som förra året bjudit in flera vänner på ett sommarmingel för att fira sommaren och blir det hälften så härligt som förra året så får vi en fantastisk kväll. Längtar redan…innan dess så ska det dock vara skolavslutningar, midsommar och någon vecka till - men sen - sommarmingel med massa fina vänner ja å efter det så är det snart dags för semester - fantastiskt! 

 

Men - Med detta väder som varit så blir man ju lite små rädd att sommaren bara ska vara den som varit nu den senaste tiden och att när vi väl är lediga så är det slut, över och förbi med värme, solsken och allt som det medfört. Vi får dock hoppas på att det håller i sig, att vi får värme å solsken när vi väl har semester! 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!