Imorgon åker vi ut till paradisön - som jag längtar!!

Imorgon så åker vi äntligen ut till vår härliga paradisö där det väntar ett klassiskt midsommarfirande med sill-lunch, dans runt midsommarstång, lekar, jordgubbstårta och grillmiddag med familj och massa vänner väntar – ett perfekt sätt att spendera en midsommar helg!

Ja ni ser ju själva vilken ”Saltkråkan-idyll” det är…

U N D E R B A R T 

 

 
 
 
 
 
 
 
 Todeloo vänner
 
Torsdag men med fredagsfeeling - åååå så härligt!
 
Idag väntar en dag på kontoret men sen så är det hem å packa som gäller. Imorgon så är det avfärd mot paradisön och härligt midsommarfirande! Som jag längtar! 
 
Ute på vår härliga ö så är det nedvarvning på riktigt som gäller...det finns inga måsten (iaf inte under midsommarhelgen) så det blir vila, mysa, njuta, koppla av och koppla ifrån...underbart! Längtar! 
 
Jaja, innan det är avfärd så är det kontoret och MASSA jobb som ska avklaras men sen, sen är det lite härlig långhelg som väntar - lovely!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!