Hello FRI-YAY

Hallå Fredag!! 
 
Ja mend å vaknar vi upp till ytterligeare en härlig fredag och efter två lite svalare dagar så har nu värmen kommit tillbaka till storstaden. Så skönt!! Idag väntas jobb och i eftermiddag så ska vi iväg på studentmottagning. Det är barnens kusin som tar studenten å det ska bli såååå kul att få gratta henne!! 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja ovan har ni dagens fredagsbloggerska, redo för jobb och sen direkt studentfirande! 
 
Men innan det blir jobb och student så ska jag swisha förbi polisen och plocka upp mitt nya pass...det gamla var på väg att gå ut å iom att vi snart ska iväg å resa så var det bara att styra upp ett nytt å nu är det äntligen klart! Så skönt för nu är allt färdigt inför sommarens semester. 
 
Så vänner jag lämnar er här, önskar er en fin dag så får vi se om vi ses senare eller om det blir imorgon - det beror helt på hur länge vi ska fira vår vackra student! 
#1 - Hanna Karlsson

Vad roligt med studentfirande! Hoppas att det blir toppen. :-)

Svar: ja så mysigt med studentfirande!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!