Hej härliga FREDAG

Vänner - F R E D A G !!
 
Känns helt fantastiskt! Fredagsfeelingen är på topp i vår lilla villa denna morgon. Barnen har suttit å sjungit med till radion medans de mumsade morgonens havregrynsgröt, jepp de äter gröt till frukost på skoldagar - gäller ju att ha energi för att orka i skolan. Men åter till morgonsången - så härligt att höra dem sjunga med till radion, skratta, vara glada å nöjda å redo för fredag å helg! Själv så körde jag en "fredags-floss" i köket i morgonrock medans barnen mumsade gröt å fick då höra att jag var "sjukt dålig" och enormt pinsam...men det bjuder jag på - det är ju F R E D A G!!
 
Whoop whoop!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja vänner - ovan har ni dagens fredagsbloggerska, redo för fredag och helg på ingång! Känns så härligt om jag får säga det själv! 
 
Det har varit en minst sagt hektisk vecka med M A S S O R att göra och idag är inget undantag - det är fullt upp IGEN! Så ja det är väl bara att ta den där härliga fredagsfeelingen som skapades i köket i morse och åka mot kontoret och ta med glädje och energi i allt man gör så ska detta också bli en bra dag! Jag ska dock ta å försöka checka ut lite tidigare idag, ta en sväng förbi stormarknaden å fylla på hemma lite innan jag ska åka hem å ta helg...längtar redan till lite lat altanhäng å solsken på näsan!
 
 
Vänner önskar er en fin fredag  - ja å har ni "flossat" berätta gärna hur det gått för er!! Kan ni flossa? Vad ska jag tänka på - vill gärna dominera flossandet nästa fredag å överraska barnen ordentligt! Får ta å träna lite i helgen...vem vet ett glas fredagsbubbel kanske gör susen så att man blir lite lösare i höfterna å sätter den ultimata "flossen" - ska dokumentera mitt "flossande" på instastories så häng med där @angelicasvarld heter jag så in å följ vettja!
 
NU - mot kontoret!
tjingeling så länge!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!