He did it!

Efter 10 timmar och 56 minuter så rullade Tomas in över mållinjen och hade där med klarat av sin 3:e runda runt vättern!
 
STORT!! 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Jag kan inte nog understryka hur stolt jag är över min fina make...hans tredje vätternrunda är avklarad och han gjorde det med bravur! Så grymt!! Jag är så fantatiskt imponerad över hans kämparglöd, hans kärlek till sporten och hans pannben...att cykla 30 mil är inget man bara gör...det krävs träning (många timmar) och ett jäkla pannben!! Grymt jobbat!! 
 
Nu är vi iaf hemma efter nattens och förmiddagens äventyr i Motala...nu blir det till att bara vara ett litet tag innan sängen ropar för vi är båda ganska slut. Tomas efter att ha cyklat en hel natt å jag efter att inte alls sovit specielt bra i bilen på parkeringen...
 
 
#1 - Junitjej

Verkligen bra jobbat!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!