Hans första match

Vi har ju aktiva barn...de gymmar å så spelar lilleman fotboll, Mikaela rider och Theodore kör amerikans fotboll...så det är fullt upp här hemma - men det är bara kul! Älskar att barnen har fullt upp å saker att göra å aktivteter som dom gillar och längtar att gå på!! 
 
 
Theodore kör som sagt Amerikansk fotboll å ÄLSKAR det! Han tycker verkligen att det är vrålkul å han missar inte en enda träning! På nationaldagen så var det dags för säsongens första match en träningsmatch mot Täby å det var även Theodores första match någonsinn...det var en spänd kille kan jag lova...ja å en spänd mamma också för den delen!! Det smäller ju ganska hårt i närkontakten å jag vill så länge som det går ha barn med alla lämmar hela och i behåll! 
 
 
Anyway - game time...knäppte lite bilder å det är ju bra coolt med den där munderingen med alla skydd å hjälmar - killarna (och tjejerna - ja Theodore har tre tjejer i sitt lag) ser ju så jäkla coola ut!! 
 
 
 
 
 
 
Min fina kille...så stor han se ut!!! Eller hur!! 
 
 
 
 
 
 
 
Trots förlust med ett ynka poäng så var det ett glatt gäng killar som var nöjda med dagens match...det finns lite att finslipa på inför säsongen men mycket satt där det skulle å för Theodore som gjorde sin första match EVER så var det inte bara en upplevelse...han var med å stoppade ett spel som höll på att ge motståndar laget en Tocuh down...det var en boll som kastades där Theodore hoppade upp å bröt bollens bana å fick ner den å därmed en avblåsning...ja kolla bara på bilderna - sååå bra gjort!
 
 
 
 
 
 
 
GRYMT...ja å lagkamraterna bara skrek å hoppade av glädje när han fick ner den där bollen - sååå kul!!
 
 
Nu ser vi fram emot säsongstart som är i augusti...ska bli så kul att följa!! 
#1 - Angelica Wåhlin

Åh, vad kul! & bra resultat trots förlust :)

Svar: ja eller hur! Det får man vara nöjd med!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!