GRATTIS SVERIGE

Grattis Sverige och Grattis till alla oss som får möjligheten att leva i detta härliga land! 
 
 
Vi är kanske inte det bästa landet att fira vår nationaldag, vi sneglar på norrmänen och hur dom firar på ett fantastiskt sätt...jag tror vi har svårt att komma upp i samma klass som dom MEN försöka kan vi ju så här hemma blir det hissad flagga och firande av Sverige och vår nationaldag idag! 
 
 
Vi börjar med en härligt svenskinsipirera dukning och en hejdundrande frukost så fortsätter vi dagen med mys, match för Theodore och klassisk svensk grillmiddag senare ikväll - är det nationaldag så är det! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Hur har ni det denna nationaldagsmorgon? Allt bra med er hoppas jag!! Hur ska ni fira denna nationaldag? Brukar ni göra något speciellt? Berätta gärna bland komentarerna det är så roligt när ni lämnar en rad! 
 
Sjäv så började vi ju med smarrig nationaldagsfrulle - så roligt att få gå "all in" å fira alla dessa härliga högtider vi har i vårt avlånga land!
 
Ta hand om er vänner så syns vi senare igen!
#1 - emma

vad trevligt det ser ut :) hoppas din dag blir bra

#2 - Nathalie Isaksson

Vad mysig frukost! Jag har nog aldrig firat dagen tyvärr men jag gillar att där finns folk som gör det, på sina egna små vis =)

Svar: ja men man måste ju fira liiite iaf!! alla dagar som man kan fira ska firas tycker jag ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!