Godmorgon måndag!

 
 
Hello fina ni! 
 
Måndag igen då...hoppas att ni alla haft en fin midsommarhelg! Själv så har jag ju spenderat midsommar ute på vår härliga paradisö å jag valde att helt koppla av å ta en liten paus från bloggandet. Vara med familjen utan att fota allt vi gjorde eller att spendera tid bakom datorskärmen - så välbehövligt och fantastiskt skönt måste jag säga! Nu är det dock måndag och vardag igen så nu är allt som det ska med jobb, blogg å allt annat - lite skönt det med.
 
Men måndag, dags att åka mot kontoret och fortsätta nedräkningen till semestern - två arbetsveckor kvar å nu börjar det kännas liiite små motigt att gå till jobbet måste jag säga. Jag är såååå sugen på att få ha lite härlig semester!! Läääängtar... jaja men det är väl så det ska vara. Man ska få längta lite, semestern blir så mycket härligar då när den väl kommer - eller vad säger ni?
 
Men vänner - nu kör vi måndag, ny vecka och allt vad det innebär! 
 
Önskar er en fin dag så syns vi senare igen! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!