Glad midsommar vänner!!

Tittar in å önskar er en fantastiskt Midsommar afton!! 
 
Själv så är vi på väg ut till vår vackra paradisö där vi ska fira midsommar helgen! Det blir sillunch, krans i håret, dans runt midsommarstången och grill middag på det - en perfekt midsommar om du frågar mig! 
 
 
 
 
Vill du göra en egen krans likt denna ovan så finns HÄR en enkel DIY guide...ja å vet du inte vad för midsommar tårta du ska bjuda på så finns det flera smarriga tårtor HÄR som kanske kan passa! 
 
Men vänner jag önskar er en FANTASTISK midsommar afton så syns vi när vi syns...ute på Paradisön så finns varken EL eller bra Wifi...så det där med att hålla igång blogg å instagram kan bli lite svårt...men gör så att ni hänger med på Instagram så ska jag se om jag kan få upp lite inlägg där istället! Ja på instagram så heter jag @angelicasvarld - in å följ vettja!
 
Syns vi inte på instagram så syns vi på söndag när jag är tilbaka i storstaden igen!
#1 - Sabelhagens%2520olivlund%2520-%2520Maria%2520

GLAD MIDSOMMAR!
Kram Maria

#2 - Julia

Hej.
Välkommen till min SecondhandShop -->> https://heladagen.wordpress.com/ Massor av unika plagg och acessoarer finns till säljs!!!

#3 - Kamilla

Vilken underbar krans. Ha en fortsatt fin midsommarhelg. Kram från mig.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!