Frukost i solen...

Inlägget innehåller PR-utskick
 
Godmorgon vänner
 
Tomas är ute och cyklar en längre runda, barnen sover men jag är vaken...så frukost ensam frukost ute på altanen i solen...hur härligt!! Bara jag, lite gott att äta, solen som skiner och fåglarna som kvittrar - underbart!!
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
För några veckor sen så fick jag ett PR-utskick med flera paket med gott fröknäcke med örter och havssalt från Sigdal bakeri. Det är verkligen ett så smarrigt fröknäcke...sådär tunnt och krispigt å med smak av havssalt - perfekt till frukost. Själv så äter jag min frukost smörgås med skinka, tomat och lite färsk oregano på - så gott - ja å till det en god latte och lite jos - en perfekt start på dagen! 
 
 
 
Men då har vi söndag...vi har inga speciella planer för dagen å det känns så skönt! Eller vi ska iväg en snabbis å handla skor till Mikaela - hon behöver något annat än sneakers till skolavslutningen så vi får se vad vi hittar men annars INGA planer - hur lovely!! Jag tror jag ska ta å ligga i loungen å läsa bok, kanske ta en PW eller ja vad vet jag...vi får se vad dagen ger! 
 
Jag önskar er en fin start på denna söndag så syns vi senare igen! 
Tjingeling så länge! 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!