Fredag och solrosor

FREDAGKVÄLL...hur jäkla skönt är inte det! 
 
Denna vecka...my god!! Så GALEN så detta med helg känns ju bara så fantastiskt! Nu är en god middag i magen, ett glas gott är upphällt och helgens vackra blommor som denna gång är solrosor fyller vaserna här hemma.
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja då har vi helg igen...hur U N D E R B A R T !!
 
 
 
Ja idag känns det lite extra skönt med helg...jag har haft en tuff vecka då vi haft en defekt ni en lösning jag arbetat med i ett av mina projekt som jag jobbat dag och natt med att få löst i flera dagar - idag kunde jag dock checka ut från kontoret med ett lättare hjärta - allt är klart, fixat, rättat och i ordning igen - SKÖNT! 
 
 
 
 
Så har vi fredagkväll å mys står på schemat...vi tänkte ta och titta på Black Panther å bara njuta av att vara lite gran...det behövs för oss båda efter den här veckan! Ja å imorgon är det dags för lite härligt sommarmingel med fina vänner och grannar här hemma så idag så tar vi det lugnt å bara myser så vi är redo för lite mer party imorgon! 
 
 
 
Så nu loggar jag ut och önskar er en fin kväll så syns vi imorgon!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!