Fotbolls VM närmar sig!!

Inlägget är ett reklaminlägg i samarbete med VM-fotboll.se
 

Fotbolls VM närmar sig med stormsteg och jag har ju Sveriges nästa Zlatan här hemma (iaf om han får bestämma själv) så VM kommer helt klart gå på TV här hemma om lilleman får bestämma…ja å då menar jag inte bara Sveriges matcher utan ALLA matcher…det är tur att han har TV på sitt rum så vi kanske kan få se på något annat också! 

 

Ja här har ni honom, sveriges nästa Zlatan...kom ihåg vart ni såg det först!! ;-)

 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 

Vänner är ni fotbolls intresserade?? Följer/hejjar ni på något speciellt lag eller kanske ni kanske bara tittar när det är mästerskap? Eller ni kanske inte tittar alls utan mest är irriterade att det kommer vara fotboll JÄMT på tv framåt?? 

 

Jag tycker iaf att det ska bli roligt med Fotbolls VM 2018, jag gillar mästerskap och allt som det för med sig. Det är lite som att landet enas och att vi tillsammans hyllar och hejar på Sverige och den känslan gillar jag skarpt! Jag är inte personen som dagligen hejar på något lag, tittar på fotbollsmatcher på TV eller så men när det är VM så blir jag genast intresserad - kanske inte av alla matcher men jag ser mer än gärna de matcher som Sverige spelar å då sitter jag där i soffan och hejar, svär åt sommaren, klagar på dåligt försvarsspel och ryter ifrån när motståndarlaget spelar fult. Som sagt fotboll och då mästerskapsfotboll engagerar! 

 

Men vänner ÄR ni intresserade av fotboll och VM så måste jag tipsa er om sidan VM-fotboll.se där finns ALLT ni kan tänka er behöva veta om detta stora kommande mästerskap…ja spescheman, trupperna, tv-tablå  å allt anana finner ni där! HUR BRA! 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!