Forza Sverige!!

Godmorgon Sverige!!
Idag vaknar vi upp till en viktig Måndag...Sverige spelar sin första match i Fotbolls VM å hur kul är inte det! Vänner ska ni titta? Jag hoppas att matchen sänds på jobbet så man kan få en chans att sitta å titta lite smått medans man jobbar! 
 
Jag är iaf redo för matchen - kör självklart Sverigetröja till kontoret denna dag! Det gäller ju att suporta sitt lag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja men då har vi måndag igen...måndag å bara 4-dagars vecka vilket är lite små skönt måste jag säga! Gillar dessa kortveckor å på det så är det ju midsommarafton på fredag å det ska ju firas som sig bör! Sen så är det ju inte bara Måndag, kortvecka, fotbollsmatch utan även nedräkning till semestern...idag är det 3 veckor kvar Whoop whoop! Så jäkla härligt att börja se ljuset i tunnelen, att kunna räkna ner å se ledigheten komma närmare och närmare...de gillas!
 
 
Ja men vänner - jag önskar er en fin dag så syns vi senare igen! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!